Online WEB Editor werkt niet goed

IDE gerelateerde berichten
Berichten: 2
Geregistreerd: 19 Apr 2021, 18:29

Online WEB Editor werkt niet goed

Berichtdoor Havazu » 21 Apr 2021, 22:51

Bij gebruik van de WEB Editor werken de kleuren en highlights niet. Ook relaties in de sketch bijvoorbeeld tussen { en } worden niet zichtbaar genaakt. Er zijn geen kleurverschillen te zien.
Ik heb een x64 bit Windows 10 (v2004) PC. De problemen doen zich voor bij Chrome en ook bij Edge. Deze problemen doen zich met de browsers alleen voor bij gebruik van de Online WEb editor van Arduino. Het overige gebruik (compileren , koppelen hardware gaat goed). Iemand een idee hoe dit op te lossen? Alvast bedankt.

Advertisement

Berichten: 3571
Geregistreerd: 16 Okt 2013, 14:31
Woonplaats: s hertogenbosch

Re: Online WEB Editor werkt niet goed

Berichtdoor shooter » 22 Apr 2021, 09:39

kijk eens of het met firefox wel goed gaat, ik heb nog nooit van problemen gehoord met chrome, staat de achetrgrond wel in lichtblauw bijvoorbeeld, en start eens een nieuwe op, bijvoorbeeld blink without delay
paul deelen
shooter@home.nl

Berichten: 2
Geregistreerd: 19 Apr 2021, 18:29

Re: Online WEB Editor werkt niet goed

Berichtdoor Havazu » 28 Apr 2021, 10:43

Bedankt Paul,
Inmiddels is gebleken, dat er toch een bepaalde parameter in de beeldscherm instellingen is, die dit heeft veroorzaakt bij gebruik van alle 3 browsers.
Vreemd genoeg alleen bij gebruik van online IDE.
Inmiddels verholpen.

Berichten: 156
Geregistreerd: 15 Apr 2021, 20:05

Re: Online WEB Editor werkt niet goed

Berichtdoor ctunes » 31 Mei 2021, 02:32

Browser-hell, oftewel inconclusive HTML

Professor Brailford weet er alles van.

https://www.youtube.com/watch?v=4A2mWqLUpzw
https://youtu.be/ixJCo0cyAuA

Terug naar Arduino IDE

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast