ir puls

algemene C code
Berichten: 9
Geregistreerd: 07 Dec 2017, 11:32

ir puls

Berichtdoor Rob1970 » 07 Mrt 2018, 18:24

ik ben op de hoogte van de ir codes dus deze werken hier goed , maar nu wil ik een code maken welke als je op de knop van de afstandsbediening drukt en weer los laat dan alleen de uitgang hoog is
ik heb namelijk een dimmer welke werkt op een puls nodig heeft , is er iemand die mij hiermee kan helpen

gr Rob

Advertisement

Gebruikers-avatar
Berichten: 4890
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: ir puls

Berichtdoor nicoverduin » 07 Mrt 2018, 20:48

Vlgs mij hebben we al eerder sketches gehad die met ir codes werken.
Docent HBO Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

Berichten: 9
Geregistreerd: 07 Dec 2017, 11:32

Re: ir puls

Berichtdoor Rob1970 » 07 Mrt 2018, 22:19

dat klopt maar deze zijn opgelost en werken prima maar nu wil ik een puls uitgang

Gebruikers-avatar
Berichten: 4890
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: ir puls

Berichtdoor nicoverduin » 07 Mrt 2018, 22:41

Ik snap het ff niet.... je weet wanneer een knop is ingedrukt en wanneer hij is losgelaten. Dan is het toch gewoon een low-high-low?
Docent HBO Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

Berichten: 9
Geregistreerd: 07 Dec 2017, 11:32

Re: ir puls

Berichtdoor Rob1970 » 07 Mrt 2018, 23:01

hoi Nico .

ik heb een externe dimmer (velleman) en deze dim je door een puls schakelaar , dus hoe langer de knop ingedrukt word hoe hoger hij dimt.
dit wil ik nu middels arduino doen.
ik hoop dat dit wat meer duidelijk geeft , maar ga is kijken naar de tips van je tanks :P

Terug naar C code

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast