esp8266 esp01 probleem

Software vragen voor ESP chip familie
Berichten: 97
Geregistreerd: 10 Jan 2016, 16:39

esp8266 esp01 probleem

Berichtdoor Nightmystic » 26 Feb 2016, 19:52

De Firmware is uit juli 2015 en de op 1 na laatst beschikbare versie

Alle AT commandos gaan prima:
- AT+RST verzenden om te resetten
- AT+CWMODE=3 Mode 3 instellen
- AT+CWLAP om de beschikbare netwerken te zien
- AT+CWJAP="ssid","password"
- AT+CIPMUX=1 zet Multi point Mode
- AT+CIPSERVER=1,80
- AT+CIFSR IP Adressen weergeven

Behalve deze:

AT+CIPSEND=0,30
Dan geeft hij terug:

Link not valid
ERROR

Zo kan ik geen characters naar de pagina sturen.

Heeft er iemand een idee hoe ik dit op kan lossen?

Advertisement

Gebruikers-avatar
Berichten: 4643
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: esp8266 esp01 probleem

Berichtdoor nicoverduin » 26 Feb 2016, 21:45

Al eens op www.esp8266.com forum gevraagd.
Docent Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

Berichten: 97
Geregistreerd: 10 Jan 2016, 16:39

Re: esp8266 esp01 probleem

Berichtdoor Nightmystic » 27 Feb 2016, 00:55

Er wordt niet echt snel of helemaal niet gereageerd op het forum zie ik aan de posts van anderen.

Gelukkig schoot het me te binnen dat het er wel eens aan kan liggen dat de ESP01 apart gevoed moet worden.


Nullen aan elkaar...
Nu werkt het wel.

Berichten: 97
Geregistreerd: 10 Jan 2016, 16:39

Re: esp8266 esp01 probleem

Berichtdoor Nightmystic » 30 Apr 2016, 22:25

En hoe!

DomoticX heeft mijn tutorial geplaatst :D

Voor iedereen die er interesse in heeft:
http://domoticx.com/esp8266-wifi-project-temperatuur-en-luchtvochtigheidssensor-jb/#


Terug naar ESP Software

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast