uploaden naar board

De regels van arduinoforum.nl
Berichten: 5
Geregistreerd: 26 Jun 2019, 20:35

uploaden naar board

Berichtdoor douwebakker » 27 Jun 2019, 11:15

Ik ben bezig geweest met het het boek C programming with arduino van elektuur.
Sindsdien lukt het me niet meer de arduino te programmeren met het originele arduino programma 1.8.9
Ik krijg nu steeds een foutcode
Arduino:1.8.9 (Windows 10), Board:"Arduino/Genuino Uno"

De schets gebruikt 444 bytes (1%) programma-opslagruimte. Maximum is 32256 bytes.
Globale variabelen gebruiken 9 bytes (0%) van het dynamisch geheugen. Resteren 2039 bytes voor lokale variabelen. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x38
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x38
Probleem bij het uploaden naar het board. Zie http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload voor suggesties.

Dit rapport zou meer informatie bevatten met
"Uitgebreide uitvoer weergeven tijden compilatie"
optie aan in Bestand -> Voorkeuren.

Heeft iemand van julie een idee wat ik verkeerd doe?

Advertisement

Berichten: 2931
Geregistreerd: 16 Okt 2013, 14:31
Woonplaats: s hertogenbosch

Re: uploaden naar board

Berichtdoor shooter » 27 Jun 2019, 19:53

kijk eens of de goede port openstaat en ook gebruikt wordt.
staat he goede bordje geselecteerd?
begin simpel met blink en verander daar de tijden eens in.
als dit niet werkt ga dan eens naar een oude versie bijv 1.5.6. of zo.
paul deelen
shooter@home.nl

Terug naar Forum regels

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast