Newbee: Upload lukt niet.

IDE gerelateerde berichten
Berichten: 10
Geregistreerd: 31 Dec 2016, 16:49
Woonplaats: Zwanenburg

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Okkie26 » 04 Jan 2017, 20:45

Zoals ik al zei heb ik ook een collega ( met al behoorlijke Arduino ) ervaring laten kijken.

Ook op zijn laptop zelfde melding.

En ik heb best wel wat ICT kennis, en al de nodige testjes gedaan. (loopback test.. werkt perfect..)

Mocht je nog ideeen hebben dan hoor ik die graag.

En waarom zou er niet een keer een defect boardje tussendoor geglipt zijn??

Advertisement

Berichten: 10
Geregistreerd: 31 Dec 2016, 16:49
Woonplaats: Zwanenburg

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Okkie26 » 05 Jan 2017, 17:47

Net van mijn collega een ander oud boardje gekregen om mee te testen.

inpluggen en werken.....

Gebruikers-avatar
Berichten: 4857
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor nicoverduin » 05 Jan 2017, 18:45

Waarschijnlijk nieuwe bootloader erop en klaar
Docent HBO Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

Berichten: 10
Geregistreerd: 31 Dec 2016, 16:49
Woonplaats: Zwanenburg

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Okkie26 » 05 Jan 2017, 22:47

Zou kunnen,

maar op dit moment de kennis en de spullen (nog) niet...

Gebruikers-avatar
Berichten: 1776
Geregistreerd: 06 Aug 2016, 01:03

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Koepel » 05 Jan 2017, 22:59

Mooi dat het opgelost is :D
Jammer dat DX.com iets levert dat niet werkt.

Berichten: 10
Geregistreerd: 31 Dec 2016, 16:49
Woonplaats: Zwanenburg

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Okkie26 » 06 Jan 2017, 12:00

Nou,

vandaag 20 Euro op mijn account gekregen. Verzendkosten was ik het niet mee eens...

Dus toen boden ze 20 Euro aan op mijn account.

Daar kan ik dan wel ander boardje voor bestellen.

Gebruikers-avatar
Berichten: 1776
Geregistreerd: 06 Aug 2016, 01:03

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor Koepel » 06 Jan 2017, 12:04

7 andere boardjes ;) (lees maar mijn eerste reactie in dit topic).

Berichten: 2416
Geregistreerd: 16 Okt 2013, 14:31
Woonplaats: s hertogenbosch

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor shooter » 06 Jan 2017, 20:00

nico reageer even jullie wonen vlak bij elkaar toch?
paul deelen
shooter@home.nl

Gebruikers-avatar
Berichten: 4857
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor nicoverduin » 06 Jan 2017, 20:50

Hij krijgt morgen ff een pm kan ie langskomen in haarlem. Is gemakkelijker.
Kan er gelijk evt een nieuwe 328p in als het moet.
Docent HBO Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

Gebruikers-avatar
Berichten: 4857
Geregistreerd: 13 Mei 2013, 20:57
Woonplaats: Heemskerk

Re: Newbee: Upload lukt niet.

Berichtdoor nicoverduin » 21 Jan 2017, 20:07

geheel in lijn der verwachtingen. Opnieuw geflashed en probleem opgelost
Docent HBO Software Engineering, Embedded ontwikkelaar & elektronicus
http://www.verelec.nl

VorigeVolgende

Terug naar Arduino IDE

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast