Compoort

IDE gerelateerde berichten
Berichten: 9
Geregistreerd: 09 Okt 2016, 20:01
Woonplaats: Noorwegen

Compoort

Berichtdoor lunar » 23 Dec 2018, 14:25

Hallo,

Mijn vraag is nu.....moet voor UNO of DUE een ander comport kiezen????

Ik heb daar wat problemen mee.

Advertisement

Berichten: 2747
Geregistreerd: 16 Okt 2013, 14:31
Woonplaats: s hertogenbosch

Re: Compoort

Berichtdoor shooter » 23 Dec 2018, 20:18

kijk eerst maar eens op je scherm, daar staat vastwel ergens compoort, oid zet die aan en je komt weer verder.
paul deelen
shooter@home.nl

Berichten: 9
Geregistreerd: 09 Okt 2016, 20:01
Woonplaats: Noorwegen

Re: Compoort

Berichtdoor lunar » 24 Dec 2018, 14:16

Ik zeg het verkeerd, ik bedoel eigenlijk moet ik voor elk ander board een ander driver installeren?????

Gebruikers-avatar
Berichten: 317
Geregistreerd: 15 Nov 2015, 11:54

Re: Compoort

Berichtdoor Gij Kieken » 24 Dec 2018, 14:53

Dat is te zien welk Ic erop zit.
Maar een keer de drivers geinstaleerd zijn hoef je dat telkenmale opnieuw te doen.

Berichten: 9
Geregistreerd: 09 Okt 2016, 20:01
Woonplaats: Noorwegen

Re: Compoort

Berichtdoor lunar » 24 Dec 2018, 15:10

Dat is mooi....hoe weet ik bij welk IC welke driver ik dan nodig heb??????
is bij elk board een ander IC dus dat word zoeken????

mvg Joop

Berichten: 2747
Geregistreerd: 16 Okt 2013, 14:31
Woonplaats: s hertogenbosch

Re: Compoort

Berichtdoor shooter » 24 Dec 2018, 16:24

je hebt er twee een ftdi en en een ch340 driver gaat vanzelf
paul deelen
shooter@home.nl

Terug naar Arduino IDE

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast